avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 189 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara.Am si eu o problema cu baiatul meu care are ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara.Am si eu o problema cu baiatul meu care are varsta ...

Buna seara.Am si eu o problema cu baiatul meu care are varsta de 19 ani.Este un copil rau care ne face probleme mari.Fura, minte ,nu vrea sa munceasca iar la scoala nu prea merge, el fiind in ultimul an la o scoala profesionala speciala.Are un dosar penal pt ca a furat dintr-un magazin tigari,fiind minor la acea data.Eu am 60 de ani si sotul meu 70.Doar eu muncesc si am obosit fizic si psihic sa cresc un vagabond care fura ,se drogheaza si vine peste noi cu alti vagabonti si vagaboante.Traim amandoi cu un mare stres psihic si cu mare frica de ce anume va face mai tarziu.Mentionez ca in ianuarie anul acesta mi-a furat un cercel de aur pe care l-a vandut.A furat de mic copil din multe locuri si noi am platit daunele in speranta ca va fii mai bine mai tarziu.Am incercat si cu vorba buna dar si cu vorba rea amenintandul ca-l vom da afara din casa.,dar lui nu-i pasa.Doresc sa stiu daca il pot da afara din casa noastra si daca îl putem dezmosteni.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:58, 30 Martie 2022
Puteti cere evacuarea lui din casa, dar poate ca ar fi bine sa asteptati sa termine scoala.
chemati politia cand in casa dvs patrund si alte persoane.
Ii puteti face plangere pt furt intre persoane apropiate.
In ce priveste averea, o puteti instraina unei familii prin contract de intretinere. Poate e cineva dispus sa va ingrijeasca cand veti avea nevoie in schimbul casei.
Ultima modificare: Miercuri, 30 Martie 2022
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, ne confruntăm cu următoarea problema....in urma ... Mih30 Mih30 Buna ziua, Ne confruntăm cu următoarea problema....in urma cu ceva ani socrul i-a făcut soțului meu contract de vânzare cumpărare cu clauza de ... (vezi toată discuția)
Custodie copil AndreeaDymoo AndreeaDymoo Buna seara! Dupa o relatie de 10 ani( fara casatorie), a rezultat un copil. Noi ne-am despartit cand eram insarcinata din cauza ca mi-a furat cam tot din casa, ... (vezi toată discuția)
Violare domiciliu cu sechestru pe imobil in lipsa ex-sotului de catre ex-sotie fara martori ! Vasile Rascanu Vasile Rascanu Fiind la tratament ex-sotia si cu fiul adoptiv care locuiesc de 3 ani in alta localitate au violat locuinta spargand usa si insusindu-si bunuri si documente ! ... (vezi toată discuția)