avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua, am o întrebare va rog frumos, dacă am o ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua, am o întrebare va rog frumos, dacă am o fetita ...

Bună ziua, am o întrebare va rog frumos, dacă am o fetita cu alt bărbat, tatăl biologic al fetitei, poate sa depună actele pentru stimulentul de inserție la copil,, dupa ce se termina procesul cu paternitatea copilului
Cel mai recent răspuns: Bianca Daria , utilizator 10:53, 31 Martie 2022
daca figureaza in acte ca parinte al copilului, are toate drepturile ce decurg din aceasta calitate.
Deocamdată nu apre în acte, ca tatăl, biologic, numai după ce termin procedura de judecata,, pana atunci în certificatul de naștere apare în acte fostul soț.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua am și eu o întrebare și o rugăminte, de 1 an de ... Bianca Daria Bianca Daria Bună ziua am și eu o întrebare și o rugăminte, de 1 an de zile nu mai stau cu soțul, și nu am terminat cu divorțul, și acum tocmai ce am născut, o ... (vezi toată discuția)
ce sa fac,vreau un sfat urgent miha_gl miha_gl Buna.sunt casatorita am un baietel de 6 ani,si acum un an si am plecat de acasa din cauza certurilor si in timpul acesta am bagat si divortul.In perioada aceea ... (vezi toată discuția)
Certificat nastere afrodhitee afrodhitee Buna, Am o nelamurire si m-as bucura sa ma puteti ajuta. Am nascut o fetita in afara casatoriei in Franta,copilul a fost recunoscut de tatal biologic in ... (vezi toată discuția)