avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua Va rog să-mi spuneți dacă la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua Va rog să-mi spuneți dacă la împărțirea unei ...

Bună ziua
Va rog să-mi spuneți dacă la împărțirea unei moșteniri exista situația ca cel care locuiește în casa,beneficiază de 10 ari teren în plus?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:31, 1 Aprilie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu exista asa ceva ,e o legenda urbana sau rurala in cazul dvs scornita de nestiutori juridic ca sa nu spun altfel.Este in genul parasirii domiciliului conjugal,a drepturilor concubinilor dupa x ani de casatorie adica nu este fundamentata pe nici o dispozitie legala...
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
a, asta e noua, nu e o legenda consacrata.
Bună dimineața. Nu am înțeles răspunsul pina la urma e legenda sau e lege?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu exista asa ceva, e baliverna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mama a stat in concubinaj 18 ani cu un barbat care a decedat, ... dutu33 dutu33 mama a stat in concubinaj 18 ani cu un barbat care a decedat, in apartamentul acestuia.el are ca rude 2 frati si 3 copii. Ce drepturi mai are privind ... (vezi toată discuția)
Buna dimineața ! as dori sa știu ce pași trebuie parcurși ... ana duican ana duican Buna dimineața ! As dori sa știu ce pași trebuie parcurși pentru divorț , fiind implicați 2 minori , locuința comuna fiind construită pe terenul “ ... (vezi toată discuția)
Sugestie articol-concubinajul Ana-Maria  Dutescu Ana-Maria Dutescu In ultimul timp intalnim pe forum o groaza de intrebari de genul: \"sunt in concubinaj de 10 ani, ce drepturi am?\" si la raspunsul \"nici unul asupra ... (vezi toată discuția)