avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu de odihna - Ce se intampla cu zilele de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu de odihna - Ce se intampla cu zilele de concediu de odihna daca au trecut cele 18 luni si angajatul nu si-a consumat zilele de concediu de odihna?

concediu de odihna
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:46, 1 Aprilie 2022
Si le poate lua doar cu acordul angajatorului , in caz contrar i se pot compensa la incetarea c.i.m.
deci in niciun caz nu le pierde dupa implinirea termenului de 18 luni
Nu le pierde.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt în concediu de boala oncologie 540 zile, handicap grav ... sorinelo sorinelo Sunt în concediu de boala oncologie 540 zile, handicap grav cu însoțitor, începând din 01 08 23, trebuie efectuat total sau poate fi intrerupt pt a lua ... (vezi toată discuția)
Zile de concediu Laszlo 74 Laszlo 74 Anul trecut m-am angajat la o firma privata in data 05.05.2017.Aveam dreptul la 14 zile de concediu de odihna pe care am solicitat in Mai 2018(5zile) si in ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna flory83 flory83 Buna ziua Am o nelamurire vis-a-vis de concediul de odihna. In luna august mi-am schimbat locul de munca. As dori sa stiu daca in luna decembrie am dreptul la ... (vezi toată discuția)