avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua .Am în proprietate o suprafață de teren ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua .Am în proprietate o suprafață de teren iar vecinul ...

Buna ziua .Am în proprietate o suprafață de teren iar vecinul la rândul lui are un contract de vânzare-cumpărare cum este posibil?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 16:32, 1 Aprilie 2022
Daca si dvs aveti un titlu de proprietate si are si vecinul un titlu de proprietate, atunci se vor compara cele doua titluri.
Da, este posibil, este o situatie frecventa treaba aceasta. Doua titluri pentru acelasi drept de proprietate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare vs titlu de proprietate danutztdy danutztdy Bună ziua, am cumpărat în 2015 o casa veche cu o anexa(construita cu autorizație plan amplasament etc), sa facut intabularea pe numele vechiului proprietar ... (vezi toată discuția)
Recuperare suprafata teren DanaBrasov DanaBrasov Speta este urmatoarea: am cumparat o casa cu teren, la tara. In contractul de vanzare-cumparare se specifica: \" imobilul (...) impreuna cu suprafata totala ... (vezi toată discuția)
Anulare contract vanzare-cumparare tapa tapa Am pierdut un proces cu vecinul in care era vorba de un teren situat intre proprietatile noastre,vandut de vanzator actualului vecin din suprafata mea.Am facut ... (vezi toată discuția)