avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, dacă am procură de vânzare de la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, dacă am procură de vânzare de la părinți îmi ...

Buna ziua, dacă am procură de vânzare de la părinți îmi pot vinde mie. Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:25, 1 Aprilie 2022
va puteati vinde daca scria pretul.
daca parintii mai sunt in viata, va pot vinde direct. Daca sunt ceva probleme cu ei, puteti vinde unui tert si apoi sa va revanda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare imobil donat mir2006 mir2006 Parintii mei au construit o casa tip duplex, pt. mine si fratele meu. Totul este pe numele lor. Am convenit ca partea mea s-o vand, sau sa obtin un schimb, pt. ... (vezi toată discuția)
Schimbare proprietar imobil DannyLuca DannyLuca buna , am ceva neclaritati , parintii mei detzin o casa , nu mai locuiesc impreuna dar inca nu sunt divortati , ambii ar fi de acord sa imi dea acea casa , ... (vezi toată discuția)
Antecontract v-c sau procura? ce conteaza? ionescu_paula ionescu_paula Buna ziua, Va rog, am mare nevoie de sprijinul Dvs. Este vorba de un antecontract de vanzare-cumparare pentru un teren, pe care l-am semnat in calitate de ... (vezi toată discuția)