avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Un cunoscut de al meu imi cere sa poate sa faca ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Un cunoscut de al meu imi cere sa poate sa faca buletinul pe ...

Un cunoscut de al meu imi cere sa poate sa faca buletinul pe adresa mea actuala unde stau cu fiul meu care este partas din locuinta 1/2. In mod practic nu doreste sa stea in locuinta mea. Unde sta acum nu poate face buletin din diferite motive. Ce implica acest lucru si este legal sau nu? Pot intampina probleme daca accept acest lucru?
Ultima modificare: Vineri, 1 Aprilie 2022
HUBARDONI, utilizator
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 23:15, 8 Aprilie 2022
Puteti, dar nu va indic atata timp cat acesta nu locuieste legal la dvs. Timp de 10 ani corespondenta sa va fi transmisa la adresa dvs. daca intre timp nu se muta. Mai bine va abtineti. Nu este necesar si acordul copilului este suficient doar acordul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Locatar fara mutatie - termen intrare in legalitate pacurariu maria pacurariu maria Buna ziua In cazul in care o persoana locuieste fara forme legale la o adresa X de exemplu, ce sanctiuni risca si care este termenul in care este obligat de ... (vezi toată discuția)
Luare în spațiu pentru act de identitate Mariandumitru88 Mariandumitru88 Mai exact o verișoara care a decis să se mute la mine in oraș vrea sa își schimbe buletinul pe adresa mea. Țin sa precizez că ea stă in chirie, nu cu ... (vezi toată discuția)
Buletin 14 ani Popescu Tudor Popescu Tudor Buna ziua, In urma cu un am s-a pronuntat hotararea definitiva de divort si domiciliul copilului minor a fost stabilit la mama (eu sunt tatal lui). Copilul ... (vezi toată discuția)