avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... 1.08 alcool pur expirat vreau sa aflu daca exista ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

1.08 alcool pur expirat vreau sa aflu daca exista masina electrica ...

1.08 alcool pur expirat
vreau sa aflu daca exista masina electrica de orice fel care o pot conduce dupa ce am ramas fara carnet.
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 15:04, 14 Iunie 2023
2 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cea de bărbierit.

Domnu "latka" sunteti convins ca viata dumneavoastra e perfect fara probleme ?
intre timp am aflat ca exista, cei interesati sa caute Elbons car la brasov. au ei astfel de vehicul.
Ultima modificare: Miercuri, 14 Iunie 2023
dmisi, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, mare solutie, sub 25 km/h si citeva mii de euro !
Viata mea sigur nu-i perfecta si e bine asa, ar fi plictisitor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot conduce trotineta electrica fara permis? Bodib Bodib Buna ziua. Am cautat pe internet acest raspuns dar nu am gasit in totalitate ce cautam. In primul rand,ai nevoie de permis de conducere pentru a merge cu o ... (vezi toată discuția)
fiul meu a condus dupa ce dovada de 15 zile ia expirat Mirela iluna 1971 Mirela iluna 1971 Buna seara, fiul meu de 21 de ani a fost prins in data de 15 .01 2017 in localitate cu viteza de 101km/h primind o dovada de 15 zile deci pana in data de ... (vezi toată discuția)
Moped / vehicul b1 fara permis goldieczr goldieczr Buna ziua. Mi-a fost suspendat permisul pentru o perioada mare de timp si sunt in cautarea unor mijloace de transport pentru oras. Am gasit pana acum 2 ... (vezi toată discuția)