avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... acte in caz de demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

acte in caz de demisie

Buna ziua,
ce acte trebuie sa-mi dea de la firma daca mi-am depus demisia? Exista vreo fisa de lichidare, decizie etc? Mi-am depus demisia luna trecuta, mi-au inregistrat-o si dupa preaviz "la revedere", nu mi-au dat nici un act!
Cel mai recent răspuns: julien_slbz , utilizator 11:18, 6 Septembrie 2006
Teoretic , la incetarea unui raport de munca angajatorul emite o decizie in acest sens. Apoi, daca tot el detine si carnetul de munca, trebuia sa il completeze la zi si sa v-il inmaneze. Tot teoretic, la incheierea unui raport de munca , se completeaza o fisa de lichidare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura incetare contract individual de munca vennonah vennonah Mi-am dat demisia de la fostul loc de munca, demisia cu preaviz a fost luata la cunostinta, a fost inregistrata, semnata de directorul general. Am mers in ... (vezi toată discuția)
Incheiere contract de munca ada2113 ada2113 aveam un contract de munca pe 4 ore cu o firma care acum m-a anuntat ca si suspenda activitatea. Ce v a trebui sa fac eu, sa le cer - fisa de lichidare si ... (vezi toată discuția)
Probleme demisie alexandru.cenusa alexandru.cenusa In data de 18.11.2009, mi-am depus demisia. Am comunicat-o patronilor, iar pentru ca serviciile de contabilitate si de resurse umane sunt externalizate, am ... (vezi toată discuția)