avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cererea reconventionala se poate depune odata cu ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cererea reconventionala se poate depune odata cu motivele de ...

Cererea reconventionala se poate depune odata cu motivele de apel , la tribunal ,sau trebuie depusa cu declaratia de apel la judecatorie...pana nu pleaca dos. la tribunal ?

Multumesc
Cerea reconventionala se depune la judecatorie in termenul prevazut pt depunerea intampinarii si doar la prima instanta nu se poate depune in apel.Discutati cu un av riscati sa faceti erori grave...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere amenda judiciara mirelastc mirelastc Poate sa-mi spuna si mie cineva cu cat se timbreaza cererea de amenda judiciara(in cazul in care se timbreaza) si cand trebuie depusa in instanta? Adica ... (vezi toată discuția)
Termene Martonze Martonze Am primit citaţie azi, 07.01.2014 pentru data de 29 ianuarie. Citaţia a fost emisă de judecătorie în 22.12.2014.În Rezoluţia citită pe site-ul ... (vezi toată discuția)
Divorț Iuliad20 Iuliad20 Buna seara...fostul meu soț a depus divorț si am inteles ca trebuie sa depun si eu la tribunal o cerere de înaintare sau ceva de genul, pt divorț...nu am ... (vezi toată discuția)