avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Citatie plangere netrimitere in judecata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Citatie plangere netrimitere in judecata

Buna ziua. Un sfat va rog mult. Acum o luna procurorul a dispus ordonanta de clasare pentru delapidare. Ieri am primit o citatie in calitate de intimat pentru plangere impotriva solutiilor de netrimitere in judecata. Inteleg ca partea cealalta a facut plangere impotriva acelei ordonante.
eu trebuie sa ma prezint obligatoriu la termenul respectiv? In caz de admitere a plangerii ce presupune?
Multumesc f mult
~ Conținut șters la cerere ~
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca sunteti legal citat, se judeca si fara sa fiti dvs prezent. Recomandat insa este sa va prezentati si sa va exercitati apararea.
Ultima modificare: Luni, 4 Aprilie 2022
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Va multumesc f mult. Eu nu ma pot prezenta deoarece nu sunt in tara dar avocatul spunea ca putem trimite in scris apararea noastra. Se poate si asa?
multumesc mult inca o data
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Avocatul va poate reprezenta in fata instantei.
Multumesc frumos pt raspuns. Dl avocat a spus ca putem trimite in scris. Asta intrebam.... se poate si in scris?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna. un sfat daca se poate cu o citatie. superalex200 superalex200 A primit mama mea o citatie ea este plecata in italia inca nu am reusit sa vorbesc cu ea si cred ca si ea tot o sa trebuiasca sa consulte un avocat care acolo ... (vezi toată discuția)
Sunt chemat in instanta in calitate de intimat intr-un proces penal mariusicacristian mariusicacristian Buna ziua ! As dori sa aflu daca sunt chemat in instanta in calitate de intimat, intr-un proces penal , in care plangerea este facuta impotriva rezolutiilor ... (vezi toată discuția)
S-a schimbat procedura? Just-drept Just-drept Am facut plangere impotriva unei ord. de NUP data de Parchet, plangerea fiind depusa la instanta conf. art. 340 cpp. Am primit de curand o citatie prin care ... (vezi toată discuția)