avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua am si eu o problema cu coleg de munca pe ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua am si eu o problema cu coleg de munca pe grupul de ...

Buna ziua am si eu o problema cu coleg de munca pe grupul de whatsap al firmei, sunt denigrat injurat si misespune in toate felurile, eu am decis sa ies din grup dar injuraturile continua, ma face prost si tot felul de inkraturi in cata celor lalti colegi de munca?
Pot sa fac o reclamatie la politie ????
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua
Dpmdv fapta constituie hartuire.
Puteti face o sesizare.
Aceasta fapta poate constitui si abatere disciplinara in anumite conditii, iar colegul dvs poate fi chiar concediat disciplinar.
Daca considerati ca va afecteaza imaginea il puteti actiona in instanta si puteti solicita despagubiri.
Daca comportamentul acestuia continua, ii puteti da disable din aplicatia de whatsapp, blocandu-i mesajele in acest fel.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca este whatsapp de firma, se incadreaza la incalcarea regulamentului intern si se poate face o sesizare conducerii firmei si/sau comisiei de etica. Acestia sunt obligati sa ia masuri, colegul sa fie cercetat de comisia de disciplina si daca este gasit vinovat, vor fi stabilite sanctiuni disciplinare si/sau financiare pentru colegul care va hartuieste.
Nu este de competenta politiei se poate formula o actiune civila prin care sa solicitati daune morale,incetarea postarilor denigratoare ,taxa de timbru costa doar 100 lei.Incepeti cu.o sesizare la conducerea societatii si apoi in functie de rezultat va.puteti gandi la un proces.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hartuire la locul de munca. am fost hartuit la locul de munca ... Dan1963 Dan1963 Hartuire la locul de munca. Am fost hartuit la locul de munca de șeful direct în cârdășie cu un coleg, în final, înjurat și amenințat. Am ... (vezi toată discuția)
Denigrare si amenintari pe retelele de socializare! un sfat va ... Cristi49 Cristi49 Denigrare si amenintari pe retelele de socializare! Un sfat va rog? Buna ziua, numele meu este S. C. , in prezent sunt in divort cu sotia mea cu copil minor ... (vezi toată discuția)
Comisia de disciplina in scoala dascalincomod dascalincomod sunt pus in discutie in vederea cercetarii in comisia de disciplina din scoala.functionez ca invatator intr-o structura din cadrul pj-ului.in perioada 15-23 ... (vezi toată discuția)