avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... In ce condiții pot lucra la doi angajatoriin paralel ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

In ce condiții pot lucra la doi angajatoriin paralel timp de ...

In ce condiții pot lucra la doi angajatoriin paralel timp de trei luni, la cel nou cu norma intreaga, in perioada de proba de 90 de zile, la cel vechi cu jumatate de norma, in asteptarea confirmarii ca la cel nou este totul in regula?
Cel mai recent răspuns: popecsu , utilizator 15:05, 3 Aprilie 2022
Buna ziua
Dpdv legal puteti sa va desfasurati activitatea fara probleme prin cumul, in baza mai multor contracte de munca.
Din punct de vedere fizic depinde doar de dvs.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca norma intreaga si jumatate de norma crisislory crisislory Buna ziua , lucrez ca lucrator desmnat la o companie avand contract cu norma intreaga stiind ca asa cere legislatia in vigoare , intrebarea mea este mai pot ... (vezi toată discuția)
Contract munca cicoret cicoret Sunt medic rezident in anul I si, in acelasi timp, am contract de munca cu timp partial (4 ore) la un alt spital ca si inspector de specialitate. Precizez ca ... (vezi toată discuția)
Ruperea contractului individual de munca inaintea datei de inceput mihaela dobre mihaela dobre Buna ziua, Am acceptat o oferta de a lucra pentru o companie noua si am semnat contractul individual de munca. Problema este ca am primit si o alta oferta ... (vezi toată discuția)