avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... precontract angajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

precontract angajare

Salut!

Imi poate spune cineva ce reprezinta acel precontract de angajare in care sunt stipulate conditiile de angajare ( perioada, pozitie, salariu, bonusuri... ).

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Diana Roibu , utilizator 20:55, 8 Septembrie 2006
eu cred ca este vorba de oferta de angajare, pe care angajatorul este obligat sa ti-o comunice inainte de semnarea contractului de munca - sa stii in ce te bagi, ca sa zic asa....iti convine bine, o semnezi si ii trimiti si angajatorului un exemplar, nu-ti convin conditiile, poti trimite un raspuns cu ce nu iti convine - subiect de negociere, sau poti sa refuzi pur si simplu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este clauza abuziva? shadow_figure shadow_figure Buna ziua, in conditiile in care contractul colectiv de munca prevede plata a 1/2 din salariu, cu titlu de prima, tuturor salariatilor angajati la data platii, ... (vezi toată discuția)
Promisiune angajare anulata bibita92 bibita92 Buna ziua, am avut o promisiune de angajare pe care ulterior, din cauza unor probleme financiare descoperite dupa transmiterea ofertei catre viitorul ... (vezi toată discuția)
Abuz angajator!!! am nevoie de un sfat urgent.. adera adera Buna ziua! Sunt angajata intr-o banca din martie anul trecut.In primul an am avut un post de consultant vanzari, iar din primavara anului acesta sunt intr-o ... (vezi toată discuția)