avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1152 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, se pot acorda pentru o fisura la picior ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, se pot acorda pentru o fisura la picior (picior stg, ...

Buna ziua, se pot acorda pentru o fisura la picior(picior stg, de la rotula la bazin) , in care sa introdus tija 100 de zile de ingrijiri medicale?
Precizez ca nu are alte traume din accident!
Accident cu un pieton care a traversat in fuga prin loc nepermis, viteza aprox 46-50km/h!
Cel mai recent răspuns: Tudorache Razvan , utilizator 20:37, 4 Aprilie 2022
Se poate contesta un certificat medico legal? Dosarul este inca la politie in cercetare!
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident din vina victimei crissa70 crissa70 Buna seara, Azi am avut un accident rutier soldat cu o victima.Victima,minor,a traversat prin loc nepermis ,sarindu-mi la jumatatea masinii,pe portiera ... (vezi toată discuția)
Accident de circulatie - in cat timp trebuie depusa la dosar expertiza medico-legala? anamariacelik anamariacelik baiatul meu a fost implicat intr-un eveniment rutier-pe 17 ianuarie a.c., circula regulamentar pe o strada dintr-o localitate( viteza era chiar mai putin de ... (vezi toată discuția)
Incident cu un pieton in statia de autobuz dan33 dan33 Buna seara, Va scriu pentru a va cere parerea despre urmatoarea situatie: Am oprit autoturismul meu cu avariile puse, la marginea din fata a marcajului ... (vezi toată discuția)