Bună ziua,am si eu o întrebare
Am primit 3 ani cu suspendare și 4 ani de sub supraveghere și mai am un dosar pentru acceasi infracțiune comisa în acceasi perioada la care nu am rămas definitiv momentan.intrebarea mea este,ar fi posibila și la acest dosar încă o pedeapsa cu suspendare sau obligatoriu condamnare?am înțeles ca este condamnare...
Și as vrea sa știu înainte sa ma condamne dacă as putea pleca în alta tara,și care ar fi accea din care nu ma poate extrada în România și sa execut acolo pedeapsa.
Mulțumesc!
trandafir2
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Bună ziua, nu ati inteles ceva, si anume, daca in tara respectiva vi se recunoaste hotararea judecatoreasca din Ro, atunci veti fi extradat intr-un final. Si invers, daca nu vi se recunoaste hotararea din Ro, nu veti fi extradat. Este o contradictie in termeni intre a se recunoaste hotararea si a se executa pedeapsa acolo. Pe de alta parte, pe scurt, pentru statele din UE exista o lege care se aplica si care se numeste de cooperare internationala in materie penala, iar pentru alte state exista acorduri internationale bilaterale privind extradarea. Nu pot sa va enumar care sunt statele cu care nu exista acord sau tratate de extradare, putati sa cautati pe google. Oricum, planul dvs este ridicol, din mai multe puncte de vedere, asa la o sumara analiza, dar desigur decizia este la dvs.
Problema cazier
thepatriot
Buna ziua! Am o intrebare la dvs... Daca o persoana de cetatenie romana este condamnata pe teritoriul unui alt stat, nemembru UE,si cere sa fie transferata in ... (vezi toată discuția)