avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

preaviz

Buna ziua

In perioada de preaviz semnarea condicii de prezenta este obligatorie?
Cel mai recent răspuns: ContSters71920 , utilizator 10:05, 15 Ianuarie 2010
da, daca salariatul se afla la munca.
da. in acest mod se atesta prezenta dv. la locul de munca si efectuarea preavizului..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condica de prezenta este obligatorie? andreea20ro andreea20ro buna ziua,vreau sa intreb daca exista o lege in care este specificat daca condica de prezenta la o firma este obligatorie sau nu. multumesc frumos. (vezi toată discuția)
Abuzuri ale angajatorului in perioada de preaviz la concediere alex_gsxr alex_gsxr Buna ziua. Am primit decizie de concediere pe motiv de restructurare post din motive economice, cu preaviz de 20 de zile. In prima zi de preaviz am absentat 4 ... (vezi toată discuția)
Dvs ce intelegeti? laurentiusergiu_33 laurentiusergiu_33 Astazi am primit instiintarea de preaviz.Ca sa fiu impartial am sa va reproduc o parte(cea care ma intereseaza),din aceasta hartie;>...s-a decis functia de ... ... (vezi toată discuția)