avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Se pot plati salariile in luna curenta ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Se pot plati salariile in luna curenta pentru luna ...

Buna ziua!
Se pot plati salariile in luna curenta pentru luna curenta ?
Adica salariu pentru luna aprilie sa fie platit in luna aprilie.
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:58, 7 Aprilie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se pot plati salariile in luna curenta pentru luna curenta, daca aveti asa ceva mentionat in c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie cu preaviz, plata orelor suplimentare Exorcitus68 Exorcitus68 Buna ziua! Am o intrebare, daca am fost in preaviz luna mai si mi-am dat demisia cu preaviz si mi-au ramas neplatite 55 ore suplimentare, la plata ultimului ... (vezi toată discuția)
Demisie - bonusul primit a fost inlocuit pe stat de plata cu plata salariului ContSters106545 ContSters106545 Buna ziua, Am mai postat un topic \"Fostul anagajtor refuza plata salariului\" insa revin cu alte date ceva mai recente. Pe data de 9 Aprilie fostul ... (vezi toată discuția)
Drepturi in preaviz horia171 horia171 Buna ziua, Incepand cu data de 02.05.12 mi-am depus preavizul de 15 zile lucratoare la firma care am lucrat.Seful meu s-a suparat pe mine ... (vezi toată discuția)