avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Sunt casatorita. Vreau sa cumpar un imobil ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Sunt casatorita. Vreau sa cumpar un imobil cu bani ...

Buna ziua. Sunt casatorita. Vreau sa cumpar un imobil cu bani primiti cu contract de donatie mobiliara.
Acest contract de donatie este specifucat in actul de vanzare-cumparare?
Doresc ca sotul meu sa nu fie proprietar pe imobilul pe care il cumpar. Peste 5 ani daca vrwau sa-l vand, sa pot sa-l vand fara acordul lui.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 17:28, 7 Aprilie 2022
Dacă prezentați contractul de donație notarului și specificați proveniență banilor, se va mentiona acest aspect în contractul de vânzare.
Cei 5 ani nu au nicio legătură.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bun dobandit inainte de casatorie si vandut in timpul casatoriei Tudor Dana Tudor Dana Buna seara, am cumparat inainte de casatorie un apartament pe care il vand acum in timpul casatoriei si cumpar altul cu o diferenta de bani fata de cel vandut ... (vezi toată discuția)
Donatii turcuvasilica74@yahoo.com turcuvasilica74@yahoo.com Multumesc pentru raspuns.Tatal meu poate ataca contractul de donatie daca eu donez jumatate din apartament sotului meu? Dar daca il vand si ne cumparam o ... (vezi toată discuția)
Buna seara. va atașez următorul mesaj citit un contract pe ... AdrianaNicolae20 AdrianaNicolae20 Buna seara. Va atașez următorul mesaj un contract pe care l am semnat si vreau sa l modific pt ca nu e ceea ce am cerut. Am cerut ca pe un act de vanzare ... (vezi toată discuția)