avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dovada vechime in munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dovada vechime in munca

Cum poate un angajator sa verifice vechimea in munca pe care un nou angajat a declarat-o in CV? O modalitate este sa verifice toate adeverintele de munca de la vechii angajatori, dar poate angajatorul sa verifice si la ITM sau Casa de Pensii acest lucru si daca da, cum? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:47, 7 Aprilie 2022
Angajatorul nu poate sa verifice la ITM vechimea în muncă a unui salariat si nici la Casa de Pensii .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de munca.. ursu.mihai ursu.mihai Lucrez de 1 an si un pic la o firma mare si acestia mi-au cerut sa aduc cartea de munca unde am lucrat eu inainte sa ma angajez aici. Nu am reusit sa dau de ... (vezi toată discuția)
Completare carte de munca cameliapad cameliapad In 2007am avut nevoie de o copie a cartii de munca pentru un imprumut.Am solicitat cartea de munca de la angajator, care era inregistrat in jud. Botosani, eu ... (vezi toată discuția)
Dosar pensie anticipata partial(a) Taisa Taisa \"Toate-s vechi si noi sunt toate...\" Buna ziua,la toata lumea:) Am deschis subiectul pt mine, deoarece ma cam incurc in postarile altora. Daca e ... (vezi toată discuția)