avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... cum se poate? Un prieten a fost depistat in circulatie ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

cum se poate? Un prieten a fost depistat in circulatie cu 2.1 ...

cum se poate? Un prieten a fost depistat in circulatie cu 2.1 ,dupa un an a fost condamnat la 2 ani cu suspendare si 60 ore in folosul comunitatii, si a primit carnetul inapoi ziua urmatoare de le condamnare definitiva. cum se poate?
Cel mai recent răspuns: rheem , utilizator 17:26, 1 Mai 2022
probabil a primit amanerea aplicarii pedepsei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcoolemie 1,08 aeer expirat. vreau sa aflu conteaza timpul trecut ... dmisi dmisi Alcoolemie 1,08 aeer expirat. vreau sa aflu conteaza timpul trecut de la eveniment si pana primesc o condamnare ? (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru consum de alcool la volan. la ce urmări să mă aștept? VMarius91 VMarius91 Buna ziua! Acum 3 luni de zile eram in drum catre un magazin, am facut stanga pe un bulevard care era prevazut cu linii duble continue galbene insa nestiind ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis retinut pentru alcoolemie dodoalx17 dodoalx17 Buna ziua tuturor! Am o mare problema,anul trecut in luna iunie am facut ceva rusinos...ceva grav...am condus sub influenta bauturilor alcoolice,fiind ... (vezi toată discuția)