avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Înființare SRL
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Înființare SRL

Buna ziua! Pot sa îmi fac un SRL pentru a fi agent imobiliar, atâta timp cât obțin venituri din indemnizația de creștere copil?
Mentionez ca nu vreau sa pierd indemnizația!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:08, 11 Aprilie 2022
Puteti sa infiintati orice SRL, dar sa nu obtineti venituir pe persoana fizica mai mari de 6570 lei net pe an calendarstic
Cei 6570 lei ( Aprox.500 lei pe luna) se calculează din ce rămâne in urma cheltuielilor avute pe firma?(combustibil, facturi,etc).adică profitul trebuie sa nu fie mai mare de 500 de lei pe luna sau venitul? Eu consider ca normal ar fi profitul…Dar nu stiu sigur…mulțumesc frumos!
Veniturile pe societate nu au legatura cu veniturile personale.... puteti avea profit sute de milioane pe societate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, pot sa am venituri suplimentare in ccc? vorbim de ... Maricica124 Maricica124 Buna seara, pot sa am venituri suplimentare in CCC? Vorbim de maxim 500 lei/ luna printr-o aplicatie online. Va multumesc! (vezi toată discuția)
Dupa cat timp pot scoate banii din firma? MrFB MrFB Daca am infiintat recent un S.R.L. si deja voi incasa anumite comisione,banii ii pot scoate oricand din banca sau trebuie sa astept 1 an? Mi-a spus cineva ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt un srl pot angaja o persoana care este in concediu ... Didinaaaaaa Didinaaaaaa Buna ziua, Sunt un SRL pot angaja o persoana care este in concediu ptr. crestere copil???? Doreste sa se angajeze,copilu are 1 an si 2 luni. Va ... (vezi toată discuția)