avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 995 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Sunt proprietarul unui apartament în Italia,într o ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Sunt proprietarul unui apartament în Italia,într o anexa separata ...

Sunt proprietarul unui apartament în Italia,într o anexa separata de apartament fostul proprietar și vecinii utilizau pentru încălzire în condominiu o cisterna alimentate cu motorina,acum am primit o adresa de la primărie ca cineva a re lăsat scurgeri de motorina din acel rezervor aflat închis în aceea încăpere ,și trebuie sa repar problema plătind eu golirea lui,eu nu am știut nimic de acest spațiu închis ,nu apare în contractul meu anexa ,am aflat ca la 6 luni de la încetarea utilizării trebuiau sa îl curețe, ei l au lăsat plin cu motorina ,și din păcate fiind trei apartamente ei nu mai locuiau de ani de zile acolo,eu am cumpărat acum 5 ani ,dar sunt doar eu acum în condominiu,acum sunt odată sa plătesc firma sa golesc rezervorul și sa rezolv pb,de care nu știam și nici nu m am încălzit cu centrala veche a scării cu care se încălzea probabil vechii proprietari canva.
Mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: hob , utilizator 18:28, 10 Aprilie 2022
la nivelul imobilului nu exista constituita asociatie de proprietari care sa administreze si sa asigure starea tehnica a partii comune?
Daca nu exista constituita asociatie de proprietari,se impune sa dati curs pretentiei primariei sa desfasurati demersuri personale prin operator economic autorizat sa remediati problemele
@ynocentta cunoasteti si legile aplicabile in Italia?sau cititi in continuare problemele expuse, pe diagonala

pt autor...e cam greu sa obtineti un raspuns aici, tinand cont ca este un forum dedicat asociatiilor din Romania
cel mai bine contactati primaria si vedeti cum puteti rezolva problema

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisol - lucrari de efectuat - cheltuieli impartite? AdrianaBa AdrianaBa Buna ziua am o problema cu o garsoniera aflata la demisolul unui bloc vechi, din centrul capitalei, care are bulina. Am avut un chirias cativa ani, dar in ... (vezi toată discuția)
Foc cu lemne PalfiM PalfiM Sunt administratorul unui bloc de locuinţe foarte vechi(nu ştiu sigur din ce an) unde fiecare apartament are sobă de teracotă. Nu de mult am primit o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, doresc niste sfaturi si posibil un avocat cu experienta. ... it58 it58 Buna ziua, Doresc niste sfaturi si posibil un avocat cu experienta. Se da aceasta problema. Intr-un bloc cu asociatie de propietari platim apa comuna. ... (vezi toată discuția)