avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Locuiesc in Ferentari, nu avem asociație de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Locuiesc in Ferentari, nu avem asociație de proprietari. vecina de ...

Locuiesc in Ferentari.aleea Livezilor.nu avem asoc de propuetari.vecina.de peste 10 ani.ocupa cu mobilier mare parte din holul comun si gunoi!tot de atata timp.cei 4 caini ai ei isi dac neboile pe holul comun!nu mai pot!!unde sa ma adresez??C tin Julieta.multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:24, 10 Aprilie 2022
Holul blocului reprezinta parte comuna condominiu
Conform disp L nr 196/2018 proprietarii nu au dreptul legal sa schimbe destinatia si aspectul partii comune condoominiu
Legal,asociatia de proprietari detine autoritatea si competenta prin regulamnetul de ordine interioara sa dispuna norme ,reguli generale de respetcat pentru utilizare parte comuna
Daca nu exista constituita asociatie de proprietari la nivelul imobiluui,sesizati oficial directia corp control din primarie sau ISU care nu admite depozitarea de bunuri personale cu risc in partea comuna de condominiu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. am vecini care depozitează pe casa scării ghivece ... georgiana30 georgiana30 Bună ziua. Am vecini care depozitează pe casa scării ghivece de flori,biciclete,trotinete,căruț pentru copii..în fata și spatele blocului au pus mese ... (vezi toată discuția)
Subsol parte comuna pentru locatari tovarnischi tovarnischi Suntem proprietarii unui apartament plus cota indiviza. Subsolul blocului a fost inchiriat de fostul dezvoltator, ca sustine ca este proprietate lui. Acesta ... (vezi toată discuția)
Spatiul comun in bloc buna seara! incep prin a povesti scurta ... Crina0901 Crina0901 Spatiul comun in bloc Buna seara! Incep prin a povesti scurta poveste. Sunt locatara al unui bloc de peste 20 de ani, eu fiind printre primii care au ... (vezi toată discuția)