avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Detin o casa de tip cub iar pe cadastru am ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Detin o casa de tip cub iar pe cadastru am trecut ...

Buna ziua! Detin o casa de tip cub iar pe cadastru am trecut termenul de "limita conventionala" in dreptul geamului vecinului. La ce se refera?
Cel mai recent răspuns: BLaw10 , utilizator 02:04, 11 Aprilie 2022
Probabil dvs ati cumparar casa de la altcineva, iar vechiul proprietar a incheiat o conventie cu vecinul prin care l-a lasat sa-si amplaseze fereastra acolo, depasind limitele legale din codul civil. Daca nu încheiau respectiva conventie prin care sa si dea acordul vecinul, vechiul proprietar nu putea face în mod legal fereastră acolo.
Sau e invers, vecinul a construit fereastra cu acordul fostului proprietar.
Ultima modificare: Luni, 11 Aprilie 2022
BLaw10, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La cati metri de podea se construieste geamul? cosminmir cosminmir Buna seara, Am inteles ca fereastra de la o casa ce are vedere in curtea vecinului trebuie construita la o anumita distanta fata de baza casei si geamul ... (vezi toată discuția)
Urgent minunat minunat Buna ziua. As dori sa imi raspunda cineva in domeniu la o intrebare pe urmatorul subiect.Locuiesc intr-un apartamnent, iar langa bloc a fost inaltata o ... (vezi toată discuția)
Geam spre curtea vecinului Dic84 Dic84 Buna ziua, Am si eu o mica situatie in care va cer sa-mi spuneti cum trebuie sa procedez. 1)Am cumparat un imobil in ilfov care are geam normal, de dimensiuni ... (vezi toată discuția)