avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1026 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Care este procedura in cazul in care transmit pe email ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Care este procedura in cazul in care transmit pe email demisia ...

Care este procedura in cazul in care transmit pe email demisia prin care cer încetarea contractului cu art.81, alin. 7 ?
Trebuie sa primesc pe email un răspuns din partea angajatorului ( cum că renunță la perioada de preaviz ) ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:05, 11 Aprilie 2022
Intr-adevar, angajatorul trebuie sa precizeze exact ca renunta total la preaviz..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare cim conf art 81 alin 7 anieta anieta Buna ziua inca o data, Revin cu o alta intrebare, cu privire la incetarea CIM conf. art 81 alin 7 din Codul Muncii: Se poate face incetarea CIM a unui ... (vezi toată discuția)
Incetare contract de munca prin demisie pacanele pacanele Buna ziua, Am o intrebare legata de demisie fara preaviz: as vrea incetarea contractului cu actualul angajator prin demisie cu preaviz 20 de zile. Angajator ... (vezi toată discuția)
La sfarsitul lunii trecute am inaintat catre angajator, demisia ... Andra1606 Andra1606 La sfarsitul lunii trecute am inaintat catre angajator, demisia cu respectarea termenului de preaviz din contract ( a fost inregistrata). Astazi, am fost ... (vezi toată discuția)