avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Obligativitate conduita vestimentara
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Obligativitate conduita vestimentara

Obligativitate conduita vestimentara
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:10, 11 Aprilie 2022
In ce sens, este obligatorie conduita vestimentara? ... O aveti undeva mentionata?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ținuta "obligatorie" în școli MrMakaveli MrMakaveli Bună seara, am și eu o întrebare/curiozitate: este obligatorie/legală o anumită ținută într-o școală publică? Nu \"uniforma obligatorie\" pentru că ... (vezi toată discuția)
Trebuie acord pentru utilizarea obiectelor si elementelor vestimantare intr-o reclama? CristiFlorescu CristiFlorescu Buna seara, Daca intr-o reclama (print) apare un accesoriu vestimentar precum un tricou, o bluza, o geanta, etc fara ca logo-ul companiei sau firmei ... (vezi toată discuția)
Bună seara! - decădere din drepturi tata AlexandraNichitean AlexandraNichitean Am un copil de 10 luni, recunoscut de tată, doar la ambiție pentru a mă șicana pe mine .. însă nu are nici o legătură cu noi, cu copilul mai exact.. ... (vezi toată discuția)