avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am ramas insarcinata in timpul preavizului de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am ramas insarcinata in timpul preavizului de concediere

am primit preaviz de concediere pe motice de reorganizare a activitatii, am intrat in concediu medical (vreo 2 luni) :D, deci preavizul mi s-a suspendat de drept dar, in acest interval, am ramas insarcinata. Ce se intampla acum?
Cel mai recent răspuns: Diana Roibu , utilizator 20:04, 8 Septembrie 2006
Dupa parerea mea, faptul ca ati ramas insarcinata nu poate fi un impediment la concedierea dumneavoastra. Din cite inteleg, ati ramas insarcinata pe durata concediului de boala, ulterior emiterii deciziei de concediere de catre anagajator. Inteleg ca termenul de preaviz a fost suspendat din acest motiv, iar in timpul acestei suspendari, ati ramas insarcinata. In cazul de fata sint aplicabile prevederile art. 60 alin 1 lit c) din Codul muncii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical - preaviz ContSters123067 ContSters123067 unui salariat aflat in concediu medical, i se poate emite de catre angajator preaviz de concediere? (vezi toată discuția)
Concediul medical pentru ingrijirea copilului pana la 7 ani intrerupe preavizul? lauraneacsu77 lauraneacsu77 buna ziua sunt insarcinata si in urma cu o luna am anuntat directorul de departament si pe cel de la resurse umane cu privire la aceasta stare de fapt (adev ... (vezi toată discuția)
Preaviz in cazul femeii insarcinate andi_gabriela andi_gabriela Buna ziua, problema e urmatoarea: sunt insarcinata in 5 luni, firma la care lucrez se va inchide la sfarsitul luni martie. Toti colegi mei au primit preaviz ... (vezi toată discuția)