avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, M-am mutat de ceva vreme intr-o comuna de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, M-am mutat de ceva vreme intr-o comuna de langa Bucuresti ...

Buna ziua,
M-am mutat de ceva vreme intr-o comuna de langa Bucuresti
Am niste vecini care-mi creaza din ce in ce mai mult disconfort
- estetic (aduna tot felul de lucruri si le impastie prin curte);
- olfactive (cresc animale- caini, porci… si nu prea le fac curatenie- ne-ai invadat si sobloanii);
- auditiv ( muzica boxe, scandal…).
Am incercat sa discut cu ei dar nu se vede vreo ameliorare
Pentru partea cu disconfortul auditiv am chemat si politia care i-a amendat
Avand in vedere cele de mai sus, mi-e jena sa invit vreun cunoscut sa ma viziteze, de gratar nici nu se pune problema.
M-am gandit sa ma indrept catre politia locala dar, pe langa faptul ca in afara de un telefon, nu au alta forma de contact, ma gandesc ca ar fi subiectivi
Aveti idee catre ce autoritati sa imi indrep sezizarile/reclamatiile?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:16, 12 Aprilie 2022
Mergeti in audienta la Primarie. Comunitatea este mica , totusi...
Succes!
Mica si subiectiva :)
Sesizati oficial autoritatea de publica ,autoritatea sanitar veterinara

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gratar la parterul blocului doctorATU doctorATU Locuiesc la et 1 al unui bloc cu 3 etaje dintr-un complex rezidential; apartamentul de la parter are gradina de 3X3 m2 in care vecinul si-a amplasat un gratar ... (vezi toată discuția)
Am trei caini in apartament si sunt amenintata cu amendarea pe motiv ca nu am dreptul decat la max 2 ContSters358014 ContSters358014 Sunt o pensionara cu probleme medicale care ma impiedica sa ies din casa. Am in apartamentul meu 3 caini, ai mei si ai copiilor mei de care am grfija cat sunt ... (vezi toată discuția)
Problema cainilor crescuti in apartament + problema medicala AlexPetru AlexPetru O persoana care a suferit un atac cerebral, este in perioada de recuperare si nu poate sa isi gaseasca linistea din cauza cainilor din apartamentul de ... (vezi toată discuția)