avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proprietarul nu vrea sa imi dea parcare.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proprietarul nu vrea sa imi dea parcare.

Buna ziua,
Am cumparat un apartament si nu am avut atunci bani de parcare, dar m-am inteles cu proprietarul ca pot cumpara parcarea cand fac rost de bani, adica oricand. Dupa o jumatate de an am vrut sa achizitionez parcare, dar supriza, proprietarul nu a mai vrut, a spus ca daca nu am luat parcare cand am cumparat apartamentul nu mai e obligat sa imi dea. Intre timp are parcari disponibile, pe unele le inchiriaza, iar pe unele le tine ocupate cu masinile lui de constructii. Iar pe unele le tine neocupate. Intrebarea e: il obliga legea sa imi dea parcare sau cum pot face sa obtin parcarea? Mentionez ca am bani sa cumpar (la pretul pietei), doar ca omul e obtuz rau, nu ai cu cine te intelege. Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 12 Aprilie 2022
Alin207, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alin207 , utilizator 18:30, 12 Aprilie 2022
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare parcare - dimensiuni legale obligatorii? nerespectare makao makao Buna ziua, As avea nevoie de ajutor in urmatoarea problema Am cumparat de la constructorulul blocului si o parcare. În momentul in care am facut ... (vezi toată discuția)
Teren aferent asociatiilor de proprietari cristi_afrim cristi_afrim -Înainte de 89 blocuri cat si cartiere intregi construite in vederea vânzării către persoane fizice si întrunite in asociați de proprietari se introducea ... (vezi toată discuția)
Vecin ce nu doreste sa plateasca o lucrare a asociatiei Elian_Cismileanu Elian_Cismileanu Buna ziua, Suntem o asociatie de locatari a unui bloc nou din Constanta , dat in folosinta in anul 2009. Blocul are 5 etaje, 15 apartamente, fara subsol, si ... (vezi toată discuția)