avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pământ fără acte
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pământ fără acte

Buna seara! Bunica a lăsat un certificat de moștenitor socrului meu doar pe casa nu și pe pământ. Bunica nu a avut acte pe pământ pentru că străbunicu a făcut schimb de pământ cu biserica. Casa este construita pe pământul biserici . Daca ne facem cadastru pe porțiunea de pământ unde vrem sa ridicăm casa . Vom putea sa ne facem și acte pe noi sau trebuie făcut cadastru pe toată porțiunea de pământ?
Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 22:07, 12 Aprilie 2022
Buna ziua.
Fara dezbaterea succesiunii de pe urma defunctilor nu puteti face nimic.
Prima data dezbateti succesiunea si apoi veti putea avea acte pe pamant.
Nu puteți face cadastru fără acte.
Cadastristul va solicita actele de proprietate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, noi vrem sa dezbatem o succesiune după urma bunicilor.am ... IonCatalin12 IonCatalin12 Bună ziua, Noi vrem sa dezbatem o succesiune după urma bunicilor.Am fost la un notar și ne.a spus ca exista un dosar de succesiune pe numele bunici la alt ... (vezi toată discuția)
Mostenirea casei construita de parinti, ambii decedati, cadastru si intabulare casavie casavie Va rog foarte mult sa ma ajutati cu un raspuns! Tatal meu si mama mea au construit casa in care am crescut in 1959-1961. Mama mea a murit in 1994. Tatal ... (vezi toată discuția)
Un sfat pentru un pamant alexutzu1234 alexutzu1234 Buna ziua am casa la tara plus 7 terenuri arabile am niste vecini care vor sa imi cumpere un teren da problema este ca terenul respectiv este pe numele bunici ... (vezi toată discuția)