avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua. Am si eu o intrebare la dvs. daca un ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua. Am si eu o intrebare la dvs. daca un parinte este ...

Buna ziua.

Am si eu o intrebare la dvs. daca un parinte este pensionar mai plateste pensie alimentara copilului daca are varsta implinita de 18 ani ?
Si daca se mai plateste cum trebuie procedat?
Va multumesc si va doresc o zi buna.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 08:33, 13 Aprilie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca copilul continua studiile este inca in clasa a 12 sau urmeaza studii universitare, obligatia ramane neschimbata.Platiti de buna voie pt a nu apela copilul la justitie si a va obliga apoi sa suportati si cheltuieli judecata,cheltuieli executare etc.Daca v au scazut veniturile odata cu.pensionarea puteti solicita reducerea pensiei de intretinere.
Ultima modificare: Miercuri, 13 Aprilie 2022
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara labuta labuta Se plateste pensie alimentara daca colilul este la masterat si are 22 ani? (vezi toată discuția)
Pensie alimentara baiatul meu cel mare a implinit 19 ani (la ... Mamicaingrijorata Mamicaingrijorata Pensie alimentara Baiatul meu cel mare a implinit 19 ani (la 18 ani era in clasa a XII-a). Peste cateva zile, urmeaza sa plece la studii in Olanda ... (vezi toată discuția)
Pensie copil major jully3tt3 jully3tt3 Buna ziua! Platesc pensie alimentara pentru un copil care implineste luna aceasta 18 ani si este in clasa a-xl-a la liceu si intrebarea mea este daca trebuie ... (vezi toată discuția)