avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Gălăgie care se aude de la etajul 3 până la 1
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Gălăgie care se aude de la etajul 3 până la 1

Bună ziua, locuim la bloc de ceva vreme, dar in ultimii 2 ani s-a mutat, sau s-a întors, un vecin care a adus cu el doar factori gălăgioși. Până acum dădea petreceri constant și indiferent de cine, ce zicea, nu avea nicio treabă, a fost sunată inclusiv și poliția. In ultimele 5 luni, aproximativ, cineva locuiește constant in apartament și fac o gălăgie de nedescris, se aude de la et. 3 până la 1, indiferent de care parte a blocului stai (urlete, alergături nonstop, muzică). Proprietara apartamentului este nepăsătoare, iar restul locuitorilor trebuie să suporte comportamentele acestea necivilizate. Se poate face o petiție sau o cerere să fie evacuați, semnată de restul locuitorilor? Sau cum ar trebui acționat, luând în considerare că nici nu politia nu s-a reușit vreo schimbare?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:53, 13 Aprilie 2022
Sesizati politia in scris, cu nr. de inregistrare/ data si invocati aplicarea Legii nr. 61/ 1991 republicata privind linistea si ordinea publica, art.2 pct. 25-27. Sesizarea ar trebui semnata de toti locatarii afectati de zgomote.
Gasiti legea aici: [ link extern ]
Nu ati precizat concret cine este autorul,proprietarul de fapt sau alti locatari din apartament/chiriasi?
Staruiti la nivelul politiei locale sa constate neajunsurile,evental sa aplice sanctiunile legal prevazute
Daca cei care genereaza neajunsurile,aveti dreptul sa solicitati proprietarului sa impuna acestora sa respecte normele de convietuit in comun,eventual puteti sesiza oficial instanta de judecata -daca detineti probe temeinice

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salutare! am o situație ceva mai delicata.. unul dintre chiriașii ... B.alb B.alb Salutare! Am o situație ceva mai delicata.. unul dintre chiriașii din blocul în care locuiesc face zgomot non-stop, indiferent de ora sau dacă e zi ori ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinii Abm22 Abm22 Buna seara, as avea o problema cu vecinii din bloc si poate m ati putea ajuta cu niste sfaturi. Sunt studenta si stau in chirie cu inca o colega, suntem niste ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, stau la etajul 1, iar vecinii mei de la parter si-au ... Cristina2802 Cristina2802 Buna ziua, Stau la etajul 1, iar vecinii mei de la parter si-au facut iesire personala din apartamentul lor in curtea comuna a blocului. Acest lucru nu ... (vezi toată discuția)