avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Am obținut în instanță recalcularea pensiei pe ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Am obținut în instanță recalcularea pensiei pe contribuvitate ...

Am obținut în instanță recalcularea pensiei pe contribuvitate și diferența de bani pe 3 ani în urmă. Legea 113/2021 permite recuperarea în totalitate a sumelor de bani de când am ieșit la pensie ?

Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 18:44, 13 Aprilie 2022
Pe maxim 3 ani.
Da.
Depinde de ce ati cerut in instanta.
Depinde de ceea ce a hotarat instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificarea art 107 la legea 263/2010 privind acordarea retroactiva ... negut negut Modificarea art 107 la Legea 263/2010 privind acordarea retroactiva a sumelor calculate gresit la pensie fara limitarea pentru numai 3 ani se aplica doar la ... (vezi toată discuția)
Bună seara În februarie am cerut de la casa de pensii o recalculare,pentru ... 666ate 666ate Bună seara În februarie am cerut de la Casa de Pensii o recalculare,pentru că au trecut din 6.mai 2021...un an și 10 luni de când am ieșit în pensie de ... (vezi toată discuția)
Legea 113/2021 vine sa repare o nedreptate făcută pensionarilor ... Roberta Dorina Roberta Dorina Legea 113/2021 vine sa repare o nedreptate făcută pensionarilor prin prescrierea sumelor calculate gresit. Cum se aplica, căror persoane? Anul trecut am ... (vezi toată discuția)