avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, exista un stalp Telekom in fata portii si ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, exista un stalp Telekom in fata portii si nu pot folosi ...

Buna ziua, exista un stalp Telekom in fata portii si nu pot folosi curtea pentru a parca auto. Ce HG as putea folosi pentru a i determina sa mute stalpul? Am facut sesizare, am facut poze se vede clar ca nu pot accesa parcarea din curte, iar cei de la Orange (aupreluat Telekom) imi spun ca nu impiedica accesul desi nu s au deplasat la fata locului. Inteleg ca exista o HG care ii obliga sa ingroape cablurile.Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Mina Popescu , utilizator 17:04, 13 Aprilie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Legea nr. 159/ 2016. Gasiti legea aici: [ link extern ]
Despre modul de abordare gasiti informatii aici: [ link extern ]
Multumesc , voi studia legislatia pentru a da un raspuns catre ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie - cale de acces neutilizata Ba1atu Ba1atu In eventualitatea primirii unei amenzi din partea Politiei Locale pentru blocarea unei cai de acces catre proprietate prin parcarea autovehicului se poate ... (vezi toată discuția)
Probleme legate de parcare ContSters66930 ContSters66930 Buna ziua.... Locuiesc in sectorul 6 la curte. Doresc sa stiu si eu ce lege.... sau ce act obliga un sofer sa nu parcheze masina in fata portilor proprietatii ... (vezi toată discuția)
Stalp telecomunicații Alys88 Alys88 Buna ziua. Pe data de 5 Ianuarie am făcut o sesizare la Telekom in legătura cu un stâlp amplasat pe proprietatea mea la o distanță de aproximativ 4-5m de ... (vezi toată discuția)