avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... vreau sa stiu daca modificarile aduse codului muncii ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

vreau sa stiu daca modificarile aduse codului muncii (OUG 117/2021 ...

vreau sa stiu daca modificarile aduse codului muncii (OUG 117/2021 ) referitor la prelungirea termenului de compensare a orelor suplimentare de la 60 la 90 zile, trebuie sa apara intr-un act aditional ??? e vorba de angajatii mai vehi de 05.10.2021, care au prevazut in contract vechiul termen.E OBLIGATORIU actul aditional sau e de ajuns o informare a angajatilor,pe baza de semnatura..?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 23:04, 13 Aprilie 2022
Nu obligatoriu încheierea unui act adițional...operează legea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Compensarea orelor suplimentare conf oug nr.117/2021 Cristinabv Cristinabv Intervalul de timp de compensare a orelor suplimentare pentru bugetari este modificata de aparitia OUG nr.117/04.10.2021 tinand seama de faptul ca Legea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am o nelămurire privind un articol din codul muncii ... Adi_black_20 Adi_black_20 Buna ziua. Am o nelămurire privind Un articol din codul muncii art. 122 , dacă s-a modificat perioada de compensare baneasca a orelor suplimentare de la 60 ... (vezi toată discuția)
Instruirea ssm online marivasi marivasi Ca urmare a modificarilor aduse LEGII 319:2006 de LEGEA nr. 208 din 21 iulie 2021 si OUG 36/2021 , va rog sa-mi spuneti daca instruirea in domeniul SSM se ... (vezi toată discuția)