avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua, am comandat de pe olx o pereche de pantofi, ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua, am comandat de pe olx o pereche de pantofi, iar cand ...

Buna ziua, am comandat de pe olx o pereche de pantofi, iar cand mi-au ajuns acasa am constatat ca marimea nu mi se potriveste. L-am sunat pe vanzator sa-i spun ca doresc returnarea produsul, dar acesta a refuzat sa accepte returnarea perechii de pantofi. Ce pot face in acest caz?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:05, 14 Aprilie 2022
Daca ati cumparat de la o persoana fizica, nimic.
Ii puneti si dvs la vânzare pe olx sau pe facebook, pe grupuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperarea prejudiciului inlatura raspunderea penala si cazierul judiciar? iolanda15 iolanda15 Buna ziua! Supun atentiei d-voastra cazul urmator: Am vandut pe site-ul de anunturi OLX un articol pentru copii - incaltaminte, pentru o suma f. mica. ... (vezi toată discuția)
Returnare bun de consum cristina nuta cristina nuta Chiar in ziua Revelionului, nu am avut de lucru si am mers in Mall sa-mi cumpar o pereche de pantofi eleganti, pe care aveam de gand sa-i port seara. GAFA! ... (vezi toată discuția)
Am comandat o pereche de adidași de pe olx pentru care am plătit 1100 de lei, dar sunt fake. pot face plângere penală pentru înșelăciune? Dragos Ungureanu Dragos Ungureanu Acum 3 săptămâni am comandat o pereche de adidasii online de pe site ul olx in valoare de 1100 roni.Vanzatorul a garanta ca sunt autentici și ca mărimea ... (vezi toată discuția)