avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... PLATA RATE APARTAMENT
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

PLATA RATE APARTAMENT

Baiatul meu a cumparat un apartament in rate. De multe ori este plecat din tara si acolo unde este uneori ori nu are voie sa foloseasca internetul ori nu exista internet si nu si poate plati rata lunara. Care este modalitatea legala ca sa o platesc eu. Firma de la care a cumparat zice ca nu e legal sa-i platesc eu ratele. Am platit luna asta si asa mi-au zis. Va multumesc pentru sfat.
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 07:47, 14 Aprilie 2022
Art. 1.472. Cod civil - Plata poate să fie făcută de orice persoană, chiar dacă este un terţ în raport cu acea obligaţie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparatorul unui apartament plateste bunurile neachitate de vanzator, lasate in casa? Lyvyoo Lyvyoo Buna ziua, Am o dilema pe care nici acum, dupa doi ani nu am rezolvat-o. O firma a instalat repartitoare de caldura intr-un apartament, facand contractul pe ... (vezi toată discuția)
Angajatul a facut minus si a pus si pe datorie nu vrea sa imi plateasca marga76 marga76 Buna ziua am o agentiue de pariuri sportive,am un angajat de 2 saptamani,a fost in proba 5 zile , prima saptamana de lucru a fost destul de bine pentru ... (vezi toată discuția)
Vreau sa divortez dupa 19 ani de casnicie de cosmar, cum sa procedey sa se judece in lipsa mea si sa se termine repede ckocca2006 ckocca2006 m-am hotarat dupa 19 ani de casnicie sa divortez, problema mare este ca nu mi pot permite un avocat din cauza ca sunt bugetar si a ratelor la banca si nu stiu ... (vezi toată discuția)