avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1337 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna dimineata ! Vecina de care am grija a decedat si ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna dimineata ! Vecina de care am grija a decedat si nu am facut ...

Buna dimineata ! Vecina de care am grija a decedat si nu am facut actele de donatie cu dansa. Are o mostenitoare in america,am luat legatura cu dansa ,renunta la tot in favoarea mea.Cum procedez in aceasta situatie? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ion anghel , utilizator 06:20, 13 Mai 2022
Buna dimineata,doamna Romascanu !!!Ce inseamna procura speciala,autentica ??? O intocmeste doamna acolo,o legalizeaza si mi-o trimite mie ?Multumesc anticipat !!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Speță succesiune bn adecedat in anul 2000 și era căsătorită ... Dor77 Dor77 Speță succesiune BN adecedat in anul 2000 și era căsătorită cu BD care a decedat în 2014 BD a lăsat un legat cu titlu universal pentru o ... (vezi toată discuția)
Succesiune ambrozia ambrozia Unul dintre cei trei frati mostenitori este plecat in America si vrea sa renunte la mostenire in favoarea celorlalti doi, ce acte trebuie sa trimita pentru ... (vezi toată discuția)
Mostenirea vacanta Rapeanu  Mihaela Gianina Rapeanu Mihaela Gianina Care este procedura privind destinatia bunurilor si veniturilor beneficiarilor, dupa decesul beneficiarilor a caror rude nu sunt cunoscute, in vederea ... (vezi toată discuția)