avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna dimineața! Probleme cu vecinii!!! De 3 ani m-am ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna dimineața! Probleme cu vecinii!!! De 3 ani m-am mutat într-un ...

Buna dimineața! Probleme cu vecinii!!!
De 3 ani m-am mutat într-un alt apartament. Din prima seara dupa (semnarea actelor) când am fost sa inspectam apartamentul (familie formată din părinți și 3 copii minori - la momentul respectiv 8 ani si 3 ani) am avut reclamație de la vecinul de la parter (apartamentul fiind la etajul 1) ca am facut prea multă gălăgie. La acel moment ne-am cerut scuze pentru deranj, dar, când au început lucrările de renovare a apartamentului si apoi după ce ne-am mutat, vecinii de la parter ne tot acuza de gălăgie ( ca aleargă fetele prin casă, că se joacă prea zgomotos, că este necesar să cânte la microfon - boxa portabila cu microfon, etc.). Ne-au trimis si politia la usa de două ori. Polițiștii au spus că nu au ce sa ne faca, fiind vorba de copii și nu de zgomot/gălăgie produsă de adulti (petreceri sau mai stiu Eu ce). În continuare trimit mesaje ca sunt deranjați de noi - fetele noastre. Foarte important: ACESTE MESAJE SUNT LA ORE CARE NU AU LEGATURA CU PROGRAMUL DE LINISTE (ora 11 dimineața, 18 -20 după-amiază). Cum pot scapa de acest stres, ce este de făcut?
Mulțumesc!
Mulțumesc pentru înțelegere și susținere

rain4est a scris:

Si pt cei de jos exista aceasi 'solutie de avarie "


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Linistea publica-limitari gabrielaguler gabrielaguler Buna ziua, Am un copil de 6 ani si dupa ce ne intoarcem de la gradinita/lucru (cel mai devreme ora 17:00 cand vremea nu permite sa ramanem inca 1-2 ore pe ... (vezi toată discuția)
Hartuire vecini Simona A. Simona A. Buna seara! As avea nevoie de un sfat de natura juridica. De 6 luni de zile m-am mutat intr-un apartament nou si tot de atunci avem constant de furca cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, ce șanse sunt sa rezolv o problema cu vecinii de ... Stefanc1977 Stefanc1977 Buna ziua . ce șanse sunt sa rezolv o problema cu vecinii de deasupra . nu respecta orele de liniște . copilul tropăie , aruncă bile pe parchet , inclusiv ... (vezi toată discuția)