Buna ziua. Dacaangajezi un credit ipotecar de 50 mii euro pe o perioada de 25 de ani, vei plati inapoi , dupa aceasta perioada de 25 de ani, suma de 110 mii euro, care include rata lunara , taxe , impozite pe venit ,, dobanzi. Dupa ce am achitat ultima rata , am calitatea de proprietar.Intrebarea mea este, de ce trebuie sa platesc impozit pe casa mea , achizitionata cu mari sacrificii? Orice venit se impoziteaza. Casa mea in care locuiescnu aduce venituri , deci n-ai ce impozita.
impozit se plateste pe proprietate, ca detinti masina, casa, iaht... toata lumea plateste impozit.
impozitul pe venit e una, pe proprietate, e alt impozit.
impozitul platit de dvs se face venit pt primarii.
dvs din ce lume veniti, cati ani aveti ?
impozitul la care va referiti e impozit pe cladiri, nu pe venit, nu am zis ca locuinta dvs are venit, ca va genereaza un venit.
Vàrsta mea e irelevantă. Ați citit topicul? Am plătit impozit pe venitul cu care am achiziționat locuința 25 de ani. Nu sunt de acord să plătesc impozit pe casa mea care nu realizează venituri impozabile. Înțeleg să plătesc impozit pe terenul pe care e imobilul , dar nu pt. proprietatea mea.
nu am 10 case , am doar una.
gi-jane2 a scris:
dvs din ce lume veniti, cati ani aveti ?
impozitul la care va referiti e impozit pe cladiri, nu pe venit, nu am zis ca locuinta dvs are venit, ca va genereaza un venit.
gi-jane2
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
ok, nu platiti, o sa ajungeti la executare pt ca chiar nu conteaza ca nu sunteti de acord si o sa platiti silit impreuna cu penalitati si cheltuieli de executare, nu-i bai.
Casa mea generează venit ? Cum ?
dvs stiti sa cititi , dar nu intelegeti ce cititi, tocmai asta am zis, ca nu va genereaza venit