avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... creante impozit regularizat
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

creante impozit regularizat

tatal meu s-a interesat la finante si are de plata in jur de 500 roni cheltuieli de judecata de la un proces incheiat si problema a aflat ca are de achitat si in jur de 900 roni (incluse si penalizarile aici) impozit regularizat pe veniturile din 2005 (ca persoana fizica). sa ne asteptam cu executorul la usa? femeia de la ghiseu i-a spus sa lase macar 2 mil. ce sa inteleg? ca daca dam cate putin si la intervale constante de timp, nu se mai initiaza nicio procedura? va multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Monica Miron , Consultant fiscal 11:17, 17 Ianuarie 2010
mergeti la administratia financiara, la serviciul colectare executare silita si luati legatura cu inspectorul care administreaza dosarul tatalui dvs.

bafta!

danike a scris:

mergeti la administratia financiara, la serviciul colectare executare silita si luati legatura cu inspectorul care administreaza dosarul tatalui dvs.

bafta!
mai am o intrebare. luni vreau sa il trimit sa plateasca o parte din suma. daca merge la serviciul colectare executare silita de la administratia financiara fara sa stie daca e demarata procedura, fara nicio informatie in acest sens, ma gandesc ca poate afla de acolo toate informatiile necesare. si inca ceva. daca era demarata procedura, nu ne spunea functionara ce ne-a dat informatiile acestea? va multumesc!

Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Ianuarie 2010
dara22, utilizator
depinde cu cine ati discutat, de la ce compartiment era acea persoana.
daca doreste sa plateasca, atunci nu are nici o importanta executarea silita.

sa mearga luni si sa ceara o fisa pe platitor cu tot cu majorari.

functionarii de la ghisee nu detin informatii si nu primesc informatii ,la fel si alte compartimente , doar din experienta v-a spus care poate sa fie pb dvs, cum a spus si colegul meu cautati compartimentul executari silite si intrebati acolo sa fiti indrumat la inspectorul care va poate da lamuriri despre caz si dosar inainte de a face orice plata!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sechestru pentru amenzi neplatite a-elena2013 a-elena2013 buna ziua! tatal meu are amenzi neplatite in jur de 9000 lei, iar cand am fost sa platesc impozitul pe apartament mi sa spus ca sa pus sechestru pe apartament. ... (vezi toată discuția)
Incuviintare executare silita alialex alialex Tatal meu are o datorie la o anumita banca si am vazut ca figureaza pe portalul ministerului Justitiei cu un dosar de încuviinţare executare silită DOSAR ... (vezi toată discuția)
Punere in executare hot judecatoreasca ContSters22096 ContSters22096 dupa un litigiu cu o banca X obtine o hotarare favorabila. aceasta este executorie (nu este irevocabila inca), insa banca nu o pune in executare; x initiaza ... (vezi toată discuția)