avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA

As dori sa ma elucidati in urmatoarea situatie: sunt insarcinata si de 2 luni sunt in somaj. As dori sa intreb in cazul in care imi fac un PFA as putea beneficia de concediu de maternitate platit.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Iliescu , Consilier juridic 13:32, 15 Ianuarie 2010
Ati fost angajata? Ati cotizat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum ar fi mai bine in cazul ccc: sa intru in somaj sau sa raman angajata? alinadrapa alinadrapa Situatia mea sta in felul urmator: Sunt angajata la o firma cu 2 ore/zi si un salariu lunar de 250 lei brut din 28 februarie 2011. De la 31 mai sunt angajata ... (vezi toată discuția)
Baza de calcul a indemnizatiei pentru concediul de maternitate nico978 nico978 buna ziua, sunt insarcinata in 34 de saptamani si ar trebui sa intru in concediu prenatal.sunt in somaj de la data de 01.11.2010.cum mi se calculeaza ... (vezi toată discuția)
Somera insarcinata - pot beneficia de ccc? cryna31 cryna31 intrebarea ar fi: ce variante am legale pt.a beneficia de indemnizatia post-natala de crestere a copilului? si cum se desfasoara ele in cadru legal pt.a ... (vezi toată discuția)