avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Sunt administratorul unei firme și angajat cu cim, ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Sunt administratorul unei firme și angajat cu cim, pot avea CCC ?

Bună ziua! Sunt administrator unei firme și angajat cu cim la o altă firma. Pot sa întru in concediu de creștere al copilului pe o perioada de 2 timp timp in care firma proprie își continuă activitatea și are venituri?pot sa incasez dividente?
Ultima modificare: Luni, 18 Aprilie 2022
ana-cer, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:37, 16 Aprilie 2022
Da puteți sa întrati in concediu de creștere al copilului pe o perioada de 2 timp timp in care firma își continuă activitatea .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu pentru cresterea copilului si srl ramodim ramodim Buna ziua, Stiu ca s-a mai discutat pe forum, insa in trecut, s-a mai tot schimbat legea cred si, in plus, am o intrebare mai complexa. Sunt in ... (vezi toată discuția)
Pot sa infiintez firma daca sunt in ccc Fl0r3ntina Fl0r3ntina buna ziua, doresc sa infiintez firma si sa fiu asociat unic (intreprinzator debutant), sunt in concediu de crestere al copilului.imi afecteaza indemnizatia ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am un srl (agenție de turism online) sunt asociat ... Alina Rahau Alina Rahau Buna ziua! Am un SRL (agenție de turism online) sunt asociat unic și administrator. Nu am contract de munca și nici salariați. Am încheiat un contract cu ... (vezi toată discuția)