avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Buna seara! Am si eu o nelamurire… una dintre ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Buna seara! Am si eu o nelamurire… una dintre fostele mele ...

Buna seara! Am si eu o nelamurire… una dintre fostele mele cu care am avut o relatie m-a ajutat cu niste banuti cand eram impreuna pentru a imi achizitiona un laptop in valoare cred ca de vreo 2.000 lei, odata pentru niste piese la masina pentru a repara o dauna vreo 3.000 lei si vreo 2.000 pt un aparat foto. Bani pe care singura s-a oferit sa imi dea, eu cerand doar pt dauna la masina. Cu timpul am mai trimis din banutii dati de catre ea, i-am trimis pe card, plus cheltuielile noastre uzuale de relatie… dupa 3 ani s-a incheiat relatia din cauza ei si cand a vazut ca nu vreau sa ne mai impacam mi-a strigat si s-a tiganit cu mine pt niste aiureli aducand in discutie si treaba asta cu banii. Am zis sa se gandeasca bine sa calculeze exact cat mi-a dat si sa ne descurcam, dar i-am zis ca nu am acum, ii voi da imediat ce fac rost… am o intrebare daca ea va merge cumva sa imi faca vreo plangere eu pot sa fiu acuzat de ceva? Multe detalii nici nu prea pot sa ofer, sunt chestii petrecute in urma cu minim 2 ani nici nu imi mai amintesc detaliile, stiu doar ca m-a ajutat, dar fara sa o oblig, fortez sau chestii de genul, s-a oferit voluntar sa ma ajute!
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 09:15, 16 Aprilie 2022
Nu se pune problema de o plsagere.penala .eventual de.un proces in civil daca are dovada sumelor imprumutate,virament bancar,,mesaje in care recunoasteti etc.Probabil sunt amenintari spuse la suparare..
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Aprilie 2022
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! vin si eu cu o mica problema… am avut o relatie ... Acg194 Acg194 Buna seara! Vin si eu cu o mica problema… am avut o relatie de 3 ani cu o fata, timp in care s-au petrecut multe, dar intre timp ne-am despartit. In timpul ... (vezi toată discuția)
Plângere la politie ClaudiuSP ClaudiuSP Buna seara , anul trecut am vândut un laptop pe Olx , am trimis prin curier in alt județ la 400 km . Ma sunat la câteva zile sa îmi spună ca laptopul e ... (vezi toată discuția)
Sunat si amenintat StefanD. StefanD. Buna seara. Acum ceva timp am publicat un anunt cu o masina de a mea avarianta, avusem un accident cu ea. Intr-o zi m-au sunat niste tigani si ca vor masina. ... (vezi toată discuția)