avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... lege pt locatari deranjati de cainii vecinilor, exista?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

lege pt locatari deranjati de cainii vecinilor, exista?

Locuiesc la bloc dar in spatle blocului este o proprietate privata , o curte iar proprietarii detin cam 4 cainii , pe care ii tin afara in curte , iar noaptea este un calvar, pt ca latra si incep totii cainii din imprejurimi...sa latre .este destul de obositor si ziua dar noaptea este groazinc. exista vreo lege care ma apara pe mine ca cetatean in privinta aceasta???
Ultima modificare: Luni, 18 Aprilie 2022
eugenia dumitru, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:01, 18 Aprilie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
faceti o plangere scrisa la politie impreuna cu mai multi vecini. poate daca ii sesizeza politia pe proprietari, acestia ii mai struneste.
mai aveti varianta sa cumparati un dispozitiv antilatrat, poate fi eficient daca distanta nu e prea mare.
cumparati-va dopuri de urechi, impreuna cu geamuri tripan, fac minuni.
acest răspuns util
Pot exista doar hotariri ale consiliilor locale, care sa sanctioneze persoanele care au in ingrijire cainii.
[ link extern ]
Cautati pe site-ul primariei dvs. sau faceti o reclamatie la primarie, daca nu au.
Alta solutie nu aveti, doar sa va antifonati locuinta.
acest răspuns util
Sesizati oficial politia teritoriala departamentulpolitia animalelor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre latratul cainilor... radusb2004 radusb2004 Buna. Incerc sa fiu scurt si la obiect: in imediata vecinatate a locuintei in care stau se afla, intr-o curte ce apartine unei societati comerciale, aprox 15 ... (vezi toată discuția)
Lătrat câine - perturbarea liniștii Bachus20 Bachus20 Bună seara! Ne-am mutat recent într-un apartament mai mare, într-o comună în care s-au construit complexe de blocuri, însă se mai învecinează (în ... (vezi toată discuția)
Cainele vecinului evgheni evgheni Stimati cititori locuiesc la bloc.Vecinul de deasupra detine un caine de talie mare care latra infernal,in special noaptea. Am discutat cu vecinul si mi-a ... (vezi toată discuția)