avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1172 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... FALS IN ACTE! Buna ziua. Va relatez pe scurt : ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

FALS IN ACTE! Buna ziua. Va relatez pe scurt : accident produs in decembrie ...

Buna ziua. Va relatez pe scurt : accident produs in decembrie 2021, am fost lovit de un conducator auto, din spate ("asigurare" la CITY INSURANCE). Am mers impreuna la politie, s-a intocmit proces verbal.In urma accidentului, masina mea a fost avariata in proportie de 60%.Am efectuat demersurile necesar pentru dosar dauna la FGA. Dupa aproximativ 4 luni de asteptare, acestia m-au informat ca soferul vinovat de producerea accidentului nu figureaza in baza lor de date, acesta detinand o polita de asigurare FALSA, ei nemaiputand sa ma despagubeasca. Va rog sa imi spuneti ce ar fi cel mai bine sa fac mai departe?
Cel mai recent răspuns: CarlaKiss , utilizator 13:00, 29 Aprilie 2022
Buna ziua!
Va multumesc mult pentru raspuns!
O zi placuta va doresc!

Voinea Liviu a scris:

Buna ziua!
Se pare ca ati avut noroc si ati scapat de FGA.
Veti fi despagubit de BAAR.
Contactati un avocat specializat in asigurari,procedurile sunt putin mai incurcate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema cu asiguratorul! help! ContSters40598 ContSters40598 Am o problema: Masina mea a fost lovita. M-am dus repede la asiguratorul celui care m-a lovit, s-a facut acel dosar si am fost la un service agreat de catre ... (vezi toată discuția)
Accident auto, victima cu domiciliu în uk MarianTDM MarianTDM Salutare tuturor Pe 2 Ianuarie am avut un nefericit accident auto. La fata locului am semnat contractul amiabil și celalt șofer și a asumat vina doarece ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am fost lovit de un individ cu masina in timp ce ma ... AlexSim AlexSim Buna ziua, am fost lovit de un individ cu masina in timp ce ma deplasam pe carosabil, a deschis portiera cu putere si mi a facut paguba la masina. Si a ... (vezi toată discuția)