avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara, sunt insarcinata si sotul meu ma ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara, sunt insarcinata si sotul meu ma constrange sa imi ...

Buna seara, sunt insarcinata si sotul meu ma constrange sa imi parasesc domiciliul. Chiar mi-a luat cheile si nu doreste sa mi le inapoieze ca sa pot sa intru in apartament cand doresc pt a-mi lua lucrurile. As dorii sa stiu daca divortez cum pot obtine custodia copilului nenascut. Imi e frica ca o sa vrea sa imi ia copilul. Care e cea mai sigura varianta de divort? Cum ar trebui sa procedez?
Cel mai recent răspuns: Cristina1091 , utilizator 13:58, 19 Aprilie 2022
Va multumesc pt sfaturi! O sa le urmez si O sa contactez un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua soția a părăsit domiciliu mutanduse cu amantul și ... Capriceru Capriceru Buna ziua soția a părăsit domiciliu mutanduse cu amantul și copilul de 4ani rezultat din căsnicie a rămas la tatal sau ,fara că mama sa se mai ... (vezi toată discuția)
Custodie copil loredana39 loredana39 buna ziua,avand in vedere ca urmez un tratament pt depresie si am fost internata la un spital de boli psihice pt aceasta,ma poate afecta in vreun fel in cazul ... (vezi toată discuția)
Drepturi/custodie/recunoastere tata copil inca ne-nascut ContSters183675 ContSters183675 Pe scurt, prietena mea este gravida si va tine copilul insa a considerat ca eu nu \"VOI AVEA NICI UN DREPT\" la tot ce se va intampla. Din ce am citit nu ... (vezi toată discuția)