avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum pot accesa o sentinta civila din 2014?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum pot accesa o sentinta civila din 2014?

Sunt in procesul de a cumpara un apartament. Ca acte juridice, au prezentat 2 contracte VC si un proces verbal de predare silita al apartamentului. Acest proces verbal este facut in temeiul unei sentinte civile din 2014 de la Judecatoria Sectorului 6.

Am citit aici cum ca dosarele finalizate nu se mai regasesc pe portalul just.ro. ma poate sfatui cineva cum pot accesa acest dosar finalizat? Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 19 Aprilie 2022
Buttercupsquash88, utilizator
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 11:17, 19 Aprilie 2022
cereti vanzatorului o copie a sentintei respective. daca nu o are, o poate obtine de la arhiva judecatoriei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura predare permis conducere dupa pierdere recurs crismo71 crismo71 Buna ziua, Am aflat ieri pe portalul just.ro ca mi-a fost respins ca nefondat recursul la o plangere contraventionala pentru suspendare permis 30 zile. Nu ... (vezi toată discuția)
Pv predare primire apartament pentru eliberarea cartii de identitate andand333 andand333 Buna ziua Procesul verbal de predare primire dupa achizitionare apartament , este un document stabilit intre vanzator si cumparator cu detaliile specifice de ... (vezi toată discuția)
Va rog ajutati-ma urgent! Mihaela2108 Mihaela2108 Caut o sentinta pentru un dosar din 2008... adica dosar nr.... /2008. Judecata si sentinta s-au dat la judecatoria Baia Mare, si nu mai gasesc sentinta... ... (vezi toată discuția)