avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Am prelungit un contract de telefonie mobilă cu ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Am prelungit un contract de telefonie mobilă cu Telekom,dar ...

Am prelungit un contract de telefonie mobilă cu Telekom,dar acum m_am răzgândit și aș vrea să îl reziliez.au trecut 2 zile de când a fost semnat ,știam că te poți răzgândi in termen de 14 zile,mai este așa?
Cel mai recent răspuns: magiccom , utilizator 11:27, 19 Aprilie 2022
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
nu a fost niciodata asa
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aveti acest drept daca ati incheiat un contract la distanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract telekom contact_blue contact_blue Buna seara. Anul trecut in luna August, am fost sunat de un agent Telekom, mai exact o doamna care mi-a facut o oferta, un abonament cu un telefon. Eu avand ... (vezi toată discuția)
Abonament abuziv telekom. cum să-l anulez dacă operatorii nu iau în seamă discuțiile telefonice? stanciumaria2233 stanciumaria2233 Buna ziua, va rog sa ma ajutati in rezolvarea unei probleme legata de un abonament Telekom. Sunt clienta Telekom de mult timp iar in martie 2017 expira ... (vezi toată discuția)
Prelungire contract telekom Gabriela138 Gabriela138 Am avut un contract de 2 ani cu Telekom, care s-a incheiat pe data de 20 februarie. Pe data de 10 februarie, am primit factura la care aveam de plata un alt ... (vezi toată discuția)